Coș de cupărături

0

Coșul tău de cumpărături este gol

Spre magazin

Iluminatul - cel mai important detaliu pentru o cameră

De către :Shop21ROcyber Admin 0 comentarii
Iluminatul - cel mai important detaliu pentru o cameră

Lumina are rolul de a influența percepția individului asupra unui spațiu și capacitatea de a modifica dispoziția oamenilor, iar modul în care este iluminată o cameră este extrem de important.

Când intri într-o cameră cu lumină prietenoasă și primitoare și te vei simți imediat în largul tău, dar când intri în aceeași cameră iluminată insuficient sau puternic și starea ta de spirit se va schimba complet. Dar de ce?

Iluminatul unei carmere are efecte atât biologice, cât și fizice care pot afecta sănătatea și bunăstarea ta. Din punct de vedere biologic, un design bun al luminii poate ajuta la îmbunătățirea stării generale de spirit și contribuie la un somn mai bun în timpul nopții. Din punct de vedere psihologic, lumina bună poate ajuta la reducerea depresiei și chiar la creșterea performanței cognitive, cum ar fi timpul de reacție.

Există mai multe tipuri pentru iluminarea casei:

  • Iluminatul general, care oferă o distribuție uniformă a luminii astfel încât să existe o iluminare suficientă pentru a desfășura activități generale, iar plafonierele sunt, de obicei, primele piese la care apelezi pentru a luminca o cameră.
  • Iluminatul ambiental, care oferă o strălucire mai intensă camerei decât iluminatul general și poți obține aspectul dorit cu ajutorul aplicelor, veiozelor și lămpilor de pe LL Luxury Light - potrivite pentru orice tip de decor. 
  • Iluminatul punctual, care oferă o lumină directă asupra unor elemente de design sau arhietcturale cum ar fi tablouri, statuiete, pe care vrei să le scoți în evidență.

În funcție de cromatica și funcțiile unei camere, se folosește lumina caldă, neutră sau rece. Lumina caldă se folosește în spațiile unde se dorește un nivel de iluminare scăzut, cum ar fi dormitorul, iar cea rece în spațiile care necesită activități cu un grad sporit de concentrare  - birouri, blat de lucru, bucătărie.  

Tag-uri :
Categorii : Blog

Postări asemanatoare