Coș de cupărături

0

Coșul tău de cumpărături este gol

Spre magazin

POLITICĂ DE RETUR

POLITICĂ DE RETUR

Din momentul lansării comenzii la fabrică, aceasta nu mai poate suporta modificări, iar anularea comenzii duce automat la pierderea avansului plătit!

       Perioada de returnare

Conform dispozitiilor OUG nr.34/2014, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

        Returnarea produselor

Clientul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, accesorii lipsă, Vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data solicitării returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici, prin aceeași metodă de plată.

Clientul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor.
Clientul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

        Excepții de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate după specificațiile și instrucțiunile Cumpărătorului sau personalizate distinct (culoare,dimensiune ,etc) pentru acesta produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu și nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

Potrivit dispozitiilor Ordonanței, în situația în care Cumpărătorul returnează Produsul într-o stare ce diminuează valoarea acestuia, Vânzatorul are dreptul să aprecieze asupra acestei diminuări și să scadă proporțional cu această sumă returnată Cumpărătorului.

       Obligațiile vânzătorului

Vânzătorul va rambursa Cumpărătorului suma achitată de acesta în termen de maxim 14 zile de la data informării Luxury Light Design de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată Cumpărătorului, prin restituire, în contul bancar indicat de acesta în cererea de retur. În cazul plății online, banii vor fi returnați în contul din care a fost efectuată plata. Rambursarea sumei către Cumpărător ca urmare a exercitării de către acesta a dreptului de retragere din Contract poate fi amânată până la confirmarea primirii de către Vânzător a bunurilor.